Cart
No products in the cart.
Que menjar sigui un plaer. 136 receptes exquisides per a afectats de disfàgia
de Lluïsa Aran i Àngels Bayés
La DISFÀGIA és una dificultat per a la deglució que pot tenir conseqüències greus si no es tracta adequadament. En la malaltia de Parkinson, la disfàgia esdevé encara més perillosa a causa de la baixa consciència que molts afectats tenen sobre aquest trastorn. Aquesta manca de consciència porta sovint a infravalorar la importància d’una alimentació adequada, adaptada a les necessitats específiques de cadascú.
Les persones amb disfàgia sovint es veuen obligades a seguir una dieta de menjar triturat que pot esdevenir monòtona i avorrida. Aquesta monotonia pot portar a una aversió a menjar, la qual cosa pot agreujar l’estat nutricional del pacient i, en conseqüència, la seva qualitat de vida. La varietat, la textura i el sabor en els aliments són essencials per mantenir l’interès per menjar i per assegurar una nutrició adequada.
Aquest llibre de receptes per a afectats de disfàgia és una iniciativa de persones que gaudim de menjar i cuinar i que entenem les dificultats que comporta aquesta dolència.
L’objectiu és millorar la qualitat de vida dels afectats de Parkinson i d’altres persones que pateixen aquest trastorn. És un acte d’amor que combina el plaer de menjar i cuinar amb la consciència i el coneixement profund d’una situació mèdica crítica.
Format: 148 x 210 mm
Rústega amb solapes
ISBN: 9788412895889
180 pàgines
Llegiu-ne un fragment
Primera edició març 2025
PVP: 14 €